top of page
  • zocentum

22 квітня – Всесвітній день Землі

22 квітня – Всесвітній день Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Це свято чистої Води, Землі і Повітря. Свято, яке має на меті об’єднати людей планети щодо захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу людей до проблем екології нашої планети. Цей день – нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем.

Щороку в цей день громадські природоохоронні організації, державні установи, місцеві громади та всі свідомі українці проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля - очищення водних джерел, озеленення територій, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради закликає учнівську молодь взяти участь в обласному Екомарафоні «Довкілля – 2022» (лист ЗОЦЕНТУМ про проведення від 08.04.2022р № 33).



14 переглядів0 коментарів
bottom of page