top of page
  • zocentum

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу «Енергія і середовище»

Оновлено: 24 квіт.

         16 – 18 квітня 2024 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України спільно з громадською організацією «Екологічний клуб «Еремурус» провели другий (фінальний) етап Всеукраїнського конкурсу молодіжних проєктів з енергоефективності «Енергія і середовище» під гаслом «Збережемо енергію – збережемо Планету!». На відбірковий етап конкурсу від Запорізької області було представлено 8 учнівських робіт та 4 проєкти педагогів. За результатами фінального етапу Всеукраїнського конкурсу молодіжних проєктів з енергоефективності «Енергія і середовище» переможцями визнано:

 

в номінації 1 «Проєкти з енергозбереження, енергоефективності та  поновлюваних джерел енергії»

 

І місце

 

• Заєць Ганну та Кротову Олександру, здобувачів освіти 11 класу комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради з  роботою «Портативна геліоустановка «Квітка сонця», як джерело енергії в польових умовах».

 

ІІІ місце

 

• Сергєєву Аріну, ученицю 10 класу Запорізького ліцею № 71 Запорізької міської ради  з роботою «Малопотужний  перетворювач сонячної енергії» (керівник Середа С. В.)

 

в номінації 3  «Інформування суспільства та пропаганда  енергоефективності»

 

ІІІ місце

 

• Білу Єву, Зеленцову Софію, Андріюк Діану, Пономар Софію, Кубай Кіру, учениць5 класу Запорізької гімназії № 103 Запорізької міської ради з роботою «Економія енергетичних ресурсів» (керівник Брехова А. М.)

 

в номінації 5 «Педагогічні роботи»

 

ІІ місце

 

• Сапрунову Тетяну Олександрівну та Яковенко Тетяну Василівну, педагогів Запорізької гімназії «Основа» Запорізької міської ради з роботою «Прокачай свої знання з енергоефективності».

 

Вітаємо всіх переможців та учасників за високі досягнення у впровадженні енергозбереження, використання поновлюваних джерел енергії; у практичній та проєктній діяльності в сфері зміни клімату і біоінженерії; за напрацювання у розвитку освіти школярів та просвіти населення з питань ресурсо-, природозбереження, ефективного використання і заощадження енергії!




 

35 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page