top of page
  • zocentum

Завершено обласний етап Всеукраїнської акції віртуального музею зоології «Моя улюблена тварина»

Комунальним закладом «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради протягом вересня-листопада цього року був проведений обласний етап Всеукраїнської акції віртуального музею зоології «Моя улюблена тварина». Захід проводився з метою сприяння розкриттю творчих здібностей учнівської молоді як засобу розвитку образного мислення і вихованню бережливості та відповідальності, залучення учнів до активної пізнавальної діяльності, формування усвідомленого та зваженого ставлення до тварин.

В акції взяли участь здобувачі освіти з 80 закладів освіти м. Запоріжжя, м. Енергодар, Бердянського, Василівського, Запорізького, Мелітопольського, Пологівського районів, комунальних закладів обласного підпорядкування.

Учасники представили майже 350 робот у вигляді малюнків, поробок, композицій, аудіовізуального мистецтва – відео та презентацій про тварин.

Найкращі роботи оргкомітетом були передані на Всеукраїнський етап конкурсу в Національний еколого-натуралістичний центр в м. Київ.

Ми дякуємо учнівській молоді та освітянській спільноті за інтерес до конкурсу і за активну участь!



313 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page