top of page
  • zocentum

Про участь у Містку єднання «Ми - надія твоя, Україно!»

Цього року відзначення Міжнародного дня захисту дітей в Україні відбувається в особливих умовах, пов’язаних з широкомасштабною агресією росії. Воно вимушено відбуватися без святкових заходів... Найбільше свято на сьогодні там, де не лунають вибухи, де не звучать звуки сирен, де діти не біжать у бомбосховища, де поруч з ними їхні батьки і рідні. Відповідно до листа Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді від 25.05.2022 № 85 «Методичні рекомендації щодо відзначення Міжнародного дня захисту дітей» Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді пропонує провести Місток єднання «Ми - надія твоя, Україно!»у формі челенджів.

Сходинка «Патріотична» Челендж «Хай буде мирним небо»

Зніми відео до 1 хвилини зі зверненням до ровесників, воїнів, політиків і ін. із закликом до миру. Розмісти відео у Facebook або Instagram із хештегом #хай_буде_мирним_небо. Передайте естафету 3 друзям, позначивши їх у дописі. Фаворитів обирають шляхом голосування в інтернеті та за кількістю лайків.

Сходинка «Творча» Челендж «Дитинства яскрава мить»

1. Змонтуй коротке відео (до 30 сек.), на якому відображено слайди селфі та цікаві світлини дитинства у віці 3-5 років.

2. Назви локацію, де народився і де зараз проживаєш.

3. Розкажи про що мрієш.

4. Запроси друзів та знайомих долучитися до челенджу та зроби теги їх у дописі.

5. Викладай відео у Facebook та Instagram. Обов’язково додавай хештег #дитинства_яскрава_мить і один із назвою свого міста (наприклад, #івано_франківськ).

Малюнки «Малюємо наше майбутнє»

1. Намалюй малюнок на тему (написана вище)

2. Зроби одне фото себе із малюнком.

3. Виклади світлину у мережі, познач її хештегом #малюємо_наше_майбутнє.

4. Зроби теги 4 друзів і знайомих у мережах.

5.Заражаємося творчістю та надією на швидку Перемогу!

Еко-сходинка Челендж «Тваринки - мої друзі»

Челендж #тваринки_мої_друзі організовується для власників домашніх улюбленців. Усе, що потрібно — викласти цікаву світлину з вашою тваринкою у соцмережі та передати естафету друзям та знайомим.

Челендж «Квітуй, Україно!»

1. Знімай селфі-відео (1 хв.) з локації, яку ти створив (квітник, бордюр тощо).

2. Назви створену локацію, покажи її та розкажи, які рослини ти там висадив.

3. Викладай відео у соціальних мережах і зроби репост сторінки. Обов'язково додавай хештег #квітуй_Україно і один на вибір із назвою свого міста.

4. Залишай свій допис до дати (визначають організатори) і роби його публічним, щоб організатори могли побачити відео.

Челендж «Моя рідна домівка»

Діти різного віку готують невеличкі відео (до 1,5 хв.) у формі слайд-шоу про мальовничі місця, природні пам’ятки, річку та інші цікаві місцини краю, в якому проживають та просувають відео стандартно у формі челенджу. Така робота виховує у підростаючого покоління любов до своєї домівки та всієї України. Це підтвердження того, що люди не байдужі до природи, до місця, де вони живуть, до світу, який їх оточує. Збереження пам’яті про місце, де ти народився та виріс, про добрі справи, які робив разом із однолітками та наставниками на користь природи, допомагає виростити у майбутньому справжнім патріотом рідної землі, дбайливо ставитися до багатств нашої мальовничої України.

Relax -сходинка

Спорт-челендж «До Перемоги». Зніми відео з виконанням фізичної вправи та словами підтримки для наших Захисників та Захисниць. Викладай відео (до 1хв.) у соцмережі та зроби теги друзів та знайомих. Просимо учасників челенджів надіслати коротку інформацію (ПІБ учасника, клас, заклад освіти, назва гуртка, контактний телефон, назва челенджу, фото) про участь в заходах на електронну адресу ЗОЦЕНТУМ: kzzocentum@ukr.net.








71 перегляд0 коментарів
bottom of page