top of page
  • zocentum

«Сади Перемоги»

Оновлено: 22 квіт. 2022 р.

«Сади Перемоги» ‒ внесок педагогів і юннатів комунального закладу «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради в перемогу України! Створення Садів Перемоги має давню історію з часів Першої та Другої світових воєн. Вони вирощувались в парках, на вільних земельних ділянках,на балконах приватних будинків у Сполучених Штатах Америки, Канаді, Австралії, Великобританії, Німеччині і піднімали моральний дух громадян. Сьогодні війна росії в Україні спричинила кризу із забезпеченням зерном, овочами, олійною та м'ясною продукцією. Всеукраїнська акція «Сади Перемоги» спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок для вирощування продовольчої продукції. Педагоги комунального закладу «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради вирішили своїми силами створити свій «Сад Перемоги» на вільній земельній ділянці Центру. Ми плануємо вирощувати овочі (огірки, томати, моркву, кабачки, гарбузи, буряк), лікарські трави та соняшник і кукурудзу.

Дорогі юннати!

Звертаємось до Вас з великим проханням: підтримайте створення українських «Садів Перемоги». У приватній садибі, на балконах, лоджіях, на дачних ділянках вирощуйте кріп, петрушку, цибулю, огірки, квасолю, часник та інші овочі.

Всі разом ми допоможемо нашій країні пережити важкі воєнні часи.

Надсилайте на нашу пошту kzzocentum@ukr.net інформацію (описи робіт, світлини, малюнки) про Вашу участь в акції «Сади Перемоги».

Наші педагоги-консультанти постійно надаватимуть Вам інформацію про вимоги до вирощування сільськогосподарських товарів.



29 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page