top of page
  • zocentum

УВАГА, КОНКУРС!!!

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації на 2024 рік комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради з метою пошуку і підтримки талановитої учнівської молоді; поглиблення і систематизації шкільних знань з екології; виховання відповідального ставлення до природи, формування навичок написання академічних текстів у науковому стилі протягом лютого-квітня проводить щорічний обласний заочний конкурс наукових рефератів. У 2024 році тема Конкурсу – «Екологічні проблеми обміління Каховського водосховища».

         До участі в Конкурсі запрошуються здобувачі освіти 8-10 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти – потенційні учасники конкурсу МАН та інших інтелектуальних змагань.

         Конкурсні роботи надаються до 10 квітня поточного року.

Інформаційно-методичний лист щодо участі в обласному заочному конкурсі наукових рефератів еколого-натуралістичного напрямку розміщено на сайті комунального закладу «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради –  http://zocentum.com (розділ нормативні документи – положення та умови).


208 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page