top of page
  • zocentum

Шановні учасники обласного етапу конкурсу МАН!!!

25.02.2023р. о 9-00 – постерний захист (за списком, приблизно 10-15 хв на учасника)


Постерний захист – це безпосереднє спілкування учасника із членами журі у формі питань-відповідей, під час якого журі можуть перевірити знання учасника з теми дослідження, у тому числі з дисципліни, самостійність виконання дослідження.

На постер виноситься науковий апарат дослідження (мета і завдання проєкту, матеріали та методи його виконання, об’єкт, предмет, результати й висновки), саме він є відправним пунктом комунікації.

тривалість захисту – 3 хв; запитання журі - до 10 хв.

26.02.2023р. о 9-00наукова конференція

Наукова конференція – передбачає презентацію учасником лише найбільш суттєвих результатів дослідження перед журі й іншими учасниками секції. Дозволить оцінити вміння обирати основне й презентувати його, спрямована на формування розуміння того, як оприлюднюється й поширюється нове наукове знання. Виступ на науковій конференції не дублює постерний захист.

тривалість захисту – 7 хв; запитання журі - 3 хв.


Результати обласного етапу Конкурсу оголошуються в останній день програми Конкурсу на урочистій церемонії, проміжні результати (заочне оцінювання дослідницьких робіт, постерний захист, наукова конференція) під час Конкурсу та після його завершення не оприлюднюються.


По кожній секції окремо члени журі визначають 1 переможця, який буде брати участь у ІІІ етапі Конкурсу.


24.02.2023 р. о 14-00 – пробне підключення для дітей (члени журі за бажанням).


24 – 26 лютого 2023р. Контактна інформація для зустрічі в Google Meet Секції МАН: агрономія, селекція і генетика, охорона довкілля, екологія посилання: https://meet.google.com/hgd-orav-wkf


Секції МАН: хімія, біологія людини, медицина, охорона здоров'я, загальна біологія посилання:https://meet.google.com/hgd-orav-wkf


Секції МАН: Лісознавство, Зоологія, Ботаніка посилання: https://meet.google.com/odu-jmqx-fyp




59 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page