top of page
  • zocentum

Інформація про заходи ЗОЦЕНТУМ із відзначення Дня захисників і захисниць України 14 жовтня 2022 року

Оновлено: 24 жовт. 2022 р.

Інформація про заходи комунального закладу «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді»

Запорізької обласної ради

із відзначення Дня захисників і захисниць України 14 жовтня 2022 року


До Дня захисників і захисниць України колективом ЗОЦЕНТУМ для здобувачів освіти проведено:

- обласний етап Всеукраїнського бліц-конкурсу українського патріотичного смайлу до Дня українського козацтва та Дня захисника України;

- участь у Всеукраїнській акції «Закладка парку «Дерева Перемоги» на території Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України;

- участь у Всеукраїнському освітньому івенті «Національно-патріотичне виховання в системі діяльності закладів позашкільної освіти: досвід, реалії, перспективи»;

- година мужності «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення» для гуртківців Центру.


Акція «Дерева Перемоги»


З нагоди Всеукраїнської акції «Закладка парку «Дерева Перемоги» 12 жовтня на території Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України педагог Кравцов Артем Олександрович висадив саджанець Запорізького дубу. Відтепер нащадок славетного дубу поряд із деревами з кожної області України зростатиме в столичному парку «Дерева Перемоги» і символізуватиме Запорізький край.



Освітній івент «Національно-патріотичне виховання в системі діяльності закладів позашкільної освіти: досвід, реалії, перспективи»


14 жовтня 2022 року педагоги Центру разом з вихованцями брали участь у Всеукраїнському освітньому івенті «Національно-патріотичне виховання в системі діяльності закладів позашкільної освіти: досвід, реалії, перспективи».

Під час заходу були розглянуті наступні питання:

- національно-патріотичне виховання молоді в умовах державотворчих процесів;

- еколого-патріотичний вектор виховного процесу здобувачів освіти;

- війна та довкілля – пріоритетний напрям в екології;

- система просвітницької роботи з батьками в напрямі громадянської освіти;

- феномен поняття патріотизм;

- шляхи формування національної свідомості дитини.

Година мужності «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення»


З 10 по 14 жовтня педагогами Центру для гуртківців проведена година мужності «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення», під час якої присутнівшанували мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України.Година мужностісприяла подальшому зміцненню патріотичного духу молоді, поваги до захисників та захисниць нашої Держави.









Бліц-конкурс смайлів

Діти бачать, діти чують,

Діти смайлики малюють.

Втоми в творчості не знають

І козацтво прославляють!!!


З 24 вересня по 14 жовтня Запорізьким обласним еколого-натуралістичним центром було проведено бліц-конкурс українського патріотичного смайлу до Дня українського козацтва та Дня захисників та захисниць України.

Участь у бліц-конкурсі українського патріотичного смайлу сприяла розвитку національно-патріотичного світогляду, вихованню любові та інтересу до рідного краю.

В бліц-конкурсі смайлів навіть в такий складний час взяло участь більш ніж 100 учнів та вихованців з різних куточків області: м. Запоріжжя, Пологівського району, Михайло-Лукашівської сільської ради, Долинської сільської ради Запорізького району та багато інших.














65 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page